Καλωσόρισμα στο blog μας!

Για ότι έχει σχέση με το πλέξιμο, την χειροτεχνία, την πλεκτή τσάντα, τα υλικά και τα αξεσουάρ τους.
Καλωσόρισμα

Σας καλωσορίζουμε όλους στο blog μας! Εδώ θα βρείτε ανάλυση ζητημάτων που αφορούν σε θέματα χειροτεχνίας όπως το πλέξιμο με νήματα, την τέχνη του μακραμέ, ειδικά θέματα για δημιουργίες amigurumi, υλικά κεντήματος, αξεσουάρ πλεκτής τσάντας, υλικά κατασκευής και πολλά ακόμα!

Γραφτείτε στο newsletter μας στο κάτω μέρος της σελίδας και λάβετε νέα, συμβουλές, βίντεο, οδηγίες, πατρόν, promotions, κουπόνια, events και ότι άλλο θα μας περάσει από το μυαλό να κάνουμε για εσάς που αγαπάτε την χειροτεχνία!

Διάβασε όλα τα άρθρα μας και στείλε μας τις σκέψεις ή σχόλια που μπορεί να έχεις στο email info@youniquelab.gr

Σας ευχαριστούμε πολύ που είσαστε εδώ και μας στηρίζετε και μας παρακολουθείτε! 

❤

admin

admin

Αφήστε ένα σχόλιο

Πρόσφατα

Ακολουθήστε μας

Εκπαιδευτικά
Βίντεο

Σχετικά άρθρα...

νήματα μακραμέ

6 εκπληκτικά νήματα μακραμέ

Το πλέξιμο με νήματα μακραμέ είναι μια παραδοσιακή τέχνη του να πλέκεις χρησιμοποιώντας νήματα για να δημιουργήσεις όμορφες και πολύπλοκες δημιουργίες. Αν και η τέχνη αυτή έχει αρχαίες ρίζες που χρονολογούνται αιώνες πριν, το μακραμέ έχει επανέλθει δυναμικά στη δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια. Τα νήματα μακραμέ υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία στο eshop μας και θα σας βοηθήσουν να εκφραστείτε με μοναδικούς τρόπους, δημιουργώντας έργα που αντικατοπτρίζουν το προσωπικό τους στυλ και την ιδιαίτερη αισθητική σας.

Περισσότερα »

2 τύποι για ενίσχυση πλεκτής τσάντας

Η ενίσχυση πλεκτής τσάντας είναι μια ιδιαίτερη υπόθεση! Το επίπεδο πλεκτικής που πρέπει να κατέχει ένας δημιουργός πλεκτής τσάντας πρέπει να είναι ιδιαίτερα υψηλό, καθώς η σωστή κατασκευή πλεκτής τσάντας είναι αρκετά δύσκολη.

Περισσότερα »

Χρησιμοποιούμε cookies για να εξασφαλίσουμε μια εξαιρετική εμπειρία περιήγησης!