5 κριτήρια που επιλέγουμε νημάτα για το eshop μας

Παραμένοντας πιστοί ακόλουθοι της ποιότητας θεωρούμε χρέος μας να σας προτείνουμε τις καλύτερες επιλογές για εσάς, ώστε να γνωρίζετε ότι όλα τα νήματα που θα βρείτε σε εμάς πληρούν κάποιες προϋποθέσεις.
5 κριτήρια επιλογής νημάτων

Στο eshop μας προτείνουμε νήματα για πλέξιμο σχετικά με πλεκτή τσάντα, πλεκτό ρούχο, μακραμέ και amigurumi! Όπως είναι εύκολα κατανοητό, κανένα eshop δεν θα μπορούσε να φιλοξενήσει όλα τα νήματα πλεκτικής που κυκλοφορούν από όλους τους παραγωγούς και όλες τις χώρες! Αντιθέτως. Παραμένοντας πιστοί ακόλουθοι της ποιότητας θεωρούμε χρέος μας να σας προτείνουμε τις καλύτερες επιλογές για εσάς, ώστε να γνωρίζετε ότι όλα τα νήματα που θα βρείτε σε εμάς πληρούν κάποιες προϋποθέσεις. Τι είναι όμως αυτό που αποκαλούμε τα καλύτερα νήματα για πλέξιμο; Με ποιά κριτήρια ανεβάζουμε τα επιλεγμένα νήματα;

1ο κριτήριο: Προέλευση

Ένα γενικό κριτήριο ποιότητας είναι η προέλευση του νήματος. Αν και δοκιμάζουμε κατά καιρούς μεγάλο εύρος νημάτων από παραγωγούς από όλο τον κόσμο (κυριολεκτικά!), μόνο κάποια λίγα νήματα τηρούν το κριτήριο της προέλευσης. Στόχος είναι η πιστοποιημένη πηγή παραγωγής, δηλαδή ένα εργοστάσιο παραγωγής νημάτων που θα έχει αποδεδειγμένη/πιστοποιημένη ποιοτική διαδικασία παραγωγής και θα είναι και ευρέως γνωστό σε παγκόσμιο επίπεδο για τα νήματα που παράγει. Μόνο τέτοια νήματα θα βρείτε στο eshop μας. Ακόμα και τα ελληνικά εργοστάσια που συνεργαζόμαστε τα έχουμε δοκιμάσει εμείς οι ίδιοι πριν τα εμπιστευτούμε.

2ο κριτήριο: Δειγματισμός

Θα το έχετε διαπιστώσει κι εσείς. Όλα τα νήματα δεν είναι τα ίδια. Δεν αρκούν τα τχνικά χαρακτηριστικά τους. Θα πρέπει να τα πλέξεις και τότε θα καταλάβεις. Την υφή και το τέλειο αποτέλεσμα που μπορεί να έχει ή όχι ένα κορδόνι πλεξίματος. 

3ο κριτήριο: Υλικό

Οι έμπειρες πλέκτριες θα ξέρετε. Δεν κάνουν όλα τα νήματα για όλες τις δουλειές. Ένα οικονομικό ακρυλικό νήμα δεν κάνει για μια στητή πλεκτή τσάντα. Ένα χοντρό βαμβακερό μπορεί να κάνει για μια τσάντα, δεν κάνει όμως για ρούχο που θα το βγάλει βαρύ και με σκληρότερο αποτέλεσμα από το επιθυμητό για αυτή την χρήση.

4ο κριτήριο: Ποιοτικό αποτέλεσμα

Αν το αποτέλεσμα ενός νήματος δεν ειναι ποιοτικό για την κάθε χρήση που το προτείνουμε, δεν το προσθέτουμε στην γκάμα μας. Θα πρέπει 

5ο κριτήριο: Κόστος 

Ένα κριτήριο διάθεσης προς εσάς είναι το κόστος απόκτησης του νήματος από εσάς. Ακόμα κι ένα οικονομικό νήμα μπορεί να είναι ακριβό για αυτά που προσφέρει, ενώ ένα ακριβό νήμα σαν τιμή μπορεί να είναι δίκαια πρόταση ανάλογα με την ποιότητά του. Σε κάθε περίπτωση ανάλογα με το είδος τους κάθε νήμα έχει μια δίκαιη τιμή.Εάν πληρείται, φτάνει στα χέρια σας και εξασφαλίζεστε ότι κάθε νήμα του eshop μας είναι και αρκετά ποιοτικό και οικονομικό νήμα σε σχέση με την ποιότητά του.

Συμπέρασμα

Αυτά επιγραμματικά είναι τα κριτήρια επιλογής νήματος για να τα επιλέξουμε και να σας τα έχουμε διαθέσιμα στο δικό μας eshop ειδών πλεκτικής. Είστε ευπρόσδεκτοι να τα δοκιμάσετε και να μας πείτε την γμώμη σας! Θα μας είναι πολύτιμη.

admin

admin

Αφήστε ένα σχόλιο

Πρόσφατα

Ακολουθήστε μας

Εκπαιδευτικά
Βίντεο

Σχετικά άρθρα...

νήματα μακραμέ

6 εκπληκτικά νήματα μακραμέ

Το πλέξιμο με νήματα μακραμέ είναι μια παραδοσιακή τέχνη του να πλέκεις χρησιμοποιώντας νήματα για να δημιουργήσεις όμορφες και πολύπλοκες δημιουργίες. Αν και η τέχνη αυτή έχει αρχαίες ρίζες που χρονολογούνται αιώνες πριν, το μακραμέ έχει επανέλθει δυναμικά στη δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια. Τα νήματα μακραμέ υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία στο eshop μας και θα σας βοηθήσουν να εκφραστείτε με μοναδικούς τρόπους, δημιουργώντας έργα που αντικατοπτρίζουν το προσωπικό τους στυλ και την ιδιαίτερη αισθητική σας.

Περισσότερα »

2 τύποι για ενίσχυση πλεκτής τσάντας

Η ενίσχυση πλεκτής τσάντας είναι μια ιδιαίτερη υπόθεση! Το επίπεδο πλεκτικής που πρέπει να κατέχει ένας δημιουργός πλεκτής τσάντας πρέπει να είναι ιδιαίτερα υψηλό, καθώς η σωστή κατασκευή πλεκτής τσάντας είναι αρκετά δύσκολη.

Περισσότερα »

Χρησιμοποιούμε cookies για να εξασφαλίσουμε μια εξαιρετική εμπειρία περιήγησης!